Cake smash fotoshoot

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot!

Bij een cake smash fotoshoot maken we spontane foto's van je baby met een mooi taartje. Er word speciaal voor jullie kindje een prachtige taart gemaakt in de kleuren die jullie kiezen. Ze mogen de taart stukmaken en lekker met hun handjes opeten. Onze studio wordt versierd tot een prachtige decor, waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een verjaardagstaart, zorg er daarom voor dat je de afspraak op tijd maakt.

Eerst maken we enkele foto’s zonder taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Wat mee te nemen?​​​​​​​  Neem een lekker trainings pakje mee. De kindjes zijn vaak vies van de taart, daarom is het lekker als je een makkelijk pakje aan kan trekken na de shoot. Neem een koekje mee, wat of hij/zij lekker vind. Billendoekjes of natte washandjes, is altijd makkelijk, met dat geklieder. Doe zelf ook geen mooie kleren aan, want vaak til je, je kleintje op en zit je ook onder de taart.

Na de shoot ontvang je een overzicht van de foto's, aan de hand hiervan kan je zelf bepalen wat je wilt bestellen. Ook kan je een fotoshoot cadeau geven. Een cadeaubon is een jaar geldig.

Prijzen


Standaard pakket
Inclusief shoot, taart en 1 foto digitaal t.w.v. € 9,95
€ 79,00Premium pakket
Inclusief shoot, taart en 10 foto's digitaal t.w.v. €75,-
€ 149,00


Online fotoservice

Eenvoudig en snel uw foto's van uw computer, telefoon of tablet online bestellen en met een uur ophalen in de winkel!

Kleine bestellingen zelfs al met 15 minuten